OM OSS  

Erik Lavesson och Daniel Rimfjäll, personliga tränare och fitnessfreaks med lång erfarenhet (10 år) i branschen. Vi brinner framförallt för att hjälpa människor komma i bättre form - mer muskler och mindre fett - och att bygga en balanserad och proportionerlig fysik som är 'Fit och Lean'. Och vi gillar att hålla det ganska enkelt (även om vi emellanåt använder oss av avancerade metoder för vissa klienter) men i huvudsak är grundtanken att våra upplägg ska vara enkla att följa över tid - det är det som i slutändan ger resultat. Och våra metoder är evidensbaserade och skräddarsydda efter individen. 

Vårt motto är Bodybuilding för den moderna människan med fokus på en hållbar livsstil. Det betyder inte att våra klienter tävlar i bodybuilding, utan det syftar på att hitta ett sätt för gemene man med begränsad tid och energi att komma i bättre form och som är förenligt med en hållbar livsstil. Det handlar om kvalitet snarare än kvantitet. Det handlar inte om att spendera (slösa?) timmar i gymmet varje dag. Utan om att göra det som ger mest valuta för din investerade tid och att göra det på ett smart sätt. Med en individuell och välplanerad plan som du följer över tid.

Det är vår mission och det vi brinner för. 

erik Lavesson

Erik utbildade sig till PT i början av 2000-talet då branschen ännu var ung. Han har arbetat på en rad anläggningar i Stockholm, driver egen PT-verksamhet och är med i IPT:s lärarteam och utbildar nya personliga tränare. Han är också leg. fysioterapeut och har medförfattat en rad träningsböcker. 

"Jag vill gärna se mig själv som en fitnesskille då jag älskar allt som har med träning, nutrition och hälsa att göra. 
   Men mest av allt gillar jag att hjälpa människor att uppnå sina fitnessmål - det är vad som driver mig mest. 
   Och så gillar jag att äta italiensk glass."

Daniel Rimfjäll

Daniel har arbetat som personlig tränare sedan 2010. Idag driver han en egen PT-studio och har gjort det i snart sex år. I grunden ligger en examen i idrottsvetenskap som han byggt på med diverse PT-utbildningar - toppat med ett starkt träningsintresse och en outtömlig hunger att lära sig mer. 

"Jag ser mig själv som en modern bodybuilder som både älskar det klassiska fitnesslivet och livets goda, med vad allt det nu innebär. Det som driver mig och motiverar mig inom fitnessbranschen är att hjälpa människor uppnå sina fitnessmål och se dem växa som individer.
   Och frågar du mig så är bästa dietmaten kokt potatis."

  • Personlig tränare sedan 2010. Äger och driver en egen PT-studio. 
  • B.Sc. i idrottsvetenskap
  • Certifierad Bayesian Personal Trainer
  • Eleiko Strength coach Level 1 & 2
  • Precision Nutrition Level 1 Certified

© Copyright Fit and Lean